Tips: kolla temperaturen innan du väljer jacka

Note to self: Nästa gång det är värmebölja ta INTE din vinterjacka. På flera håll i landet har det varit upp emot 20 grader och här visar temperaturen 15 grader och jag väljer alltså min vinterjacka.

Ibland önskar jag att jag inte var singel så jag hade någon som sa åt mig att inte göra dumma val här i livet. Svetten rann så fort jag visade mig ute.

Och inte har jag en cykel med en pakethållare så jag skulle kunna trycka ner jackan däri heller.

Men bara så ni vet – vädret är på min sida! På onsdag kommer det bli snö igen, så då kan jag skratta åt er alla som hängt undan era varma vinterjackor.

Skämt åsido. Det är otroligt gött väder ute. Längtar verkligen till sommaren.

Vad hittar ni på idag?

Jag har träffat en ny kund, ska hjälpa henne komma igång med träningen och sådär, ska bli himla spännande! Sen har jag varit i skolan och fixat lite olika viktiga saker, pratat med BossbloggsClara en stund i telefon och nu ska jag läsa ett otroligt o-roligt kapitel i min bok. Måste eventuellt fixa lite andra grejer först……. 😉

Ikväll är det match också, woho!! Nu är det vinna eller försvinna för hela slanten!

Förresten så blir det ingen militärmåndag idag heller. Sjukdomen vägrar släppa och nu måste jag faktiskt bli frisk på riktigt. Ingen träning på något sätt förrens jag är helt och hållet friskus. Ni får träna åt mig istället. <3

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.