Sista dagen med mina fotbollstjejer och mycket annat

Vilken onsdag vi hade ändå. Jag och min telefon.

Fotade en hel del, vilket var kul! Hoppas ni också tycker det 😉

Började min onsdag med att jobba/plugga osv på Guerilla Office! Igår var vi på Bullvivan Öster, ett nytt kafé som är SUPERMYSIGT!!!! Älskar det stället. Det är verkligen så fint där!

Bland annat åt vi deras underbart goda sopp-buffé! Det var en krämig tomatsoppa med massor med gott bröd + en härlig kakbuffé! Rekommenderas varmt! Kommer absolut gå dit själv igen, helst en gång/veckan. 😉

Efter ett antal timmar jobb och plugg var det dags för sista fotbollsträningen för mig. Fotboll för alla tjejer kommer fortsätta i höst men på lite annorlunda sätt.

Så för mig blev det nästan en liten gråtfest. Alla dessa avslut just nu. Usch. Grät dock inte förrens jag kom hem… men ändå.

Ett och ett halvt år med mina favorittjejer. Vissa av dem har varit med sen start. Vissa kom efteråt. Några har kommit ibland. Några kom varje gång. Och allt var precis helt okej.

Vi startade FFAT med målet av att träning ska vara kul. Vi ska spela fotboll, helt utan krav och bara leva livet. Att starta FFAT är en av de bästa grejerna jag gjort. Att driva ett integrationsprojekt för tjejer när det handlar om sport är riktigt kul. Älskade det.

Vill ni veta mer om det kan ni lyssna på avsnittet med Jessica i podden Tränarpodden. 

Fick även en underbart fin hennatatuering av en av tjejerna! Visst är den fin?

Och kvällen avslutades såklart på topp med bästa laget. Vi körde en hel del individuell kondition, vilket jag som tränare tycker är rätt kul. Det är inte lika kul att köra det, men de sa att de levde iaf allesammans när vi åkte hem…… 😉

Och här är en till selfie – cykelselfie. 😉 Hade en snyggdag igår så då fick en passa på att ta selfies. Bytte även profilbild på min privata fb.

Nu däremot – nu är det en ny dag, nya möjligheter. Först på listan: skicka ut mail till alla kunder!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.