När jag lär Teknifik om (tränings-)teknik och lite annat

Idag lärde jag Teknifik om teknik

Och himla duktig var hon också. 

Elin är ju en av de som kan mest om tekniska saker i min närhet, så det var ju extra kul när jag fick lära henne om tekniska saker. Dock en helt annan slags teknik än vad hon är van vid, men det är ju också så att hon är spelare i världens bästa lag (hehe) och då behöver hon (tycker jag) träna på sånt här.

Varför rollerderbyspelare ska träna tyngdlyftning: Explosivitet och styrka och reagera snabbt. 

Tyngdlyftning är ju otroligt mycket teknik, även om det är mycket styrka också. Men att få till de där otroligt perfekta lyften, de där vackra lyften, då behövs det mycket teknik. Sen är själva minen under lyftet inget som någonsin kommer vara vackert på mig, kolla nedan! 😉

Hahaha kolla min min. Var bara tvungen att dela den här bilden. Om ni följer mig på instagram kan ni även läsa om ngt annat som är kul med den här bilden. 😉

Sen var Elin tvungen att gå och jag körde lite byggning istället. Usch, idag var det inte ens lite kul. Försöker bli lite biffigare och lite starkare…. Och nä. Haha det är verkligen inte min grej, men det är något jag behöver. Körde alla set jag skulle iaf, så är nöjd med det.

Måste hitta en byggarpolare. 

HÄR KOMMER REKLAMEN

Träningsdagboken för styrka och prestation

Det här är min träningspolare så länge. Världens bästa dagbok för träning.

De kan ni såklart köpa via mig om ni är Örebroare, då levererar jag dem. Annars är det lättast för er att beställa från Smart Planering.

195 kr kostar dem per styck och ja, jag gillar den här styrketräningsdagboken väldigt mycket. Den håller koll på mig åt mig vad jag ska göra när jag ska träna byggning… 😉 Nej, men skämt åsido. Här får man skriva upp vad man ska köra, så att man har en plan när man kommer ner.

Passar mig perfekt för vet att dagar som idag (när jag inte har lust) så hade jag skitit i byggningen för jag hade inte kommit på en enda övning att köra. Nu däremot hade jag redan en plan, så det var bara att köra igång direkt. Sluta gnäll, bara kör.

Är ni nyfikna på exakt vad de innehåller så har jag en film från en tidigare tävling HÄR som ni kan kika på, dock en annan bok av de tre som finns!

Maila info@claratoll.se så får du mer info.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.