När Guerilla Office levererar stort en onsdag

Så här sitter jag igen. Det är början på hösten, två dagar kvar av augusti och jag sitter på Guerilla Office och ska jobba idag.

Guerilla Office är ett nätverk som finns i lite olika städer runt om i Sverige (har inte så stor koll på resten av Sverige) men i Örebro hänger vi en gång i veckan, jobbar på ett kafé någonstans i Örebro och har kollegor för en dag.

Vi är alla egenföretagare och sitter med våra egna grejer, men vi jobbar liksom ändå alla med våra egna saker. En jobbar som retoriker, en jobbar med författarskap och så är det lite blandade människor här. Jättemycket kunskap och jättestort nätverk på liten yta.

Idag sitter vi på Livin Station, hotellet som ligger precis vid centralstationen i Örebro. Har aldrig vart här tidigare, och har knappt lagt märke till att hotellet finns, men alltså. Det är så fint här.

Riktigt god frukost, väldigt lugnt och tågstationsrösten hörs knappt. Mitt i stan och ändå lugnt.

Vi har både frukost och lunch-deal idag, så gött. Stort tack till Livin Station måste jag säga. Mvh äter just nu third breakfast. Åt första halv sju imorse med lillgrisen, sen second när jag kom hit vid typ kvart i nio och nu tredje. #matälskare. Nu ska jag försöka göra klart min mailkurs. I hope it will go okay.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.