Mitt sista pass inför GMU – eller?

Herregud. Tänk att det blev hela 30 pass i min playlist. Här ser ni sista träningspasset. Avslöjar lite angående min tränarkarriär. Avslöjar lite andra saker med (som att det är ngt med mina lurar) och lite annat.

Det är alltså en vecka kvar innan jag börjar idag. En vecka som massor ska hinnas med:

Måndag: Idag har jag suttit och skrivit på min c-uppsats en stund och sen gått ut med söthunden en runda. Snart är det dags för kvällsträning och nu kollar jag ut på de två helikoptrarna som kör förbi här? What is going on. Tänkte köra ben, massor med utfallssteg och lite såna där benböj ni vet. Och chinsträning. Helkroppspass alltså. Kommer inte gymma förrens på lördag så förtjänar det.

Tisdag: Fortsätta med c-uppsatskompletteringen och hoppas bli väldigt klar. Imorgon blir det nog en löparrunda och sen är det väl matlagningskväll med H.

Onsdag: Färdigfix med c-uppsatsen, åka till Örebro, sista Guerilla Office på 9 månader, sista träningen på actic och sista passet med ÖRD någonsin. Hujedamig.

Torsdag: Sitta och gråta pga kommer sakna ÖRD. Nej, men på torsdag är min företagsfest!!! Kanske löptränar innan också! Och städa iordning i min lille lägenhet.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.