Mitt älskade Krämigt UF

Hittade denna video precis på youtube och vet ni? Jag är så sugen på att börja göra hudsalvor igen. För 1. det var kul att sälja och 2. de är otroligt bra de där.

Mitt UF-företag hette Krämigt UF och det drev jag själv under 2012 (fem år sen!!!) under mitt andra gymnasieår och det jag gjorde var att jag sålde hudsalvor. Världens mysigaste grej. Underbar produkt.

Otroligt bra företagsidé också. Jag köpte bivax av far min till ett väldigt fint pris och sen använde jag svensk rapsolja och grekisk olivolja (ekologiskt och sånt ja) och så smälte jag ihop det och hux flux var där en grym hudsalva.

Magiskt för torra fötter, ansikten och så.

På filmen använder jag ringblommor i oljan, vilket skulle vara extra bra för något, minns ej vad och det var väl lite hokus pokus tror jag, det är bivaxet och oljan som gör susen för huden.

Men de sålde som smör, de tog slut hela tiden minns jag. Kanske var det för vad de faktiskt var (grymma hudsalvor), eller för att burkarna var så små och söta, eller kanske för att jag var en 17åring som stod där på alla marknader tillsammans med alla gamla tanter som hade stickat mössor eller gjort små gårdstomtar.

Underbar business. Krämigt UF alltså.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.