Träningen är min mirakelmedicin

Vilka problem jag har ändå.

I mitt långa inlägg om min träningsfilosofi så kan ni få läsa bakgrunden till varför jag faktiskt tränar. Den huvudsakliga anledningen. För det är att jag får otroliga smärtor i ryggen av fysisk inaktivitet.

Alltså verkligen kramper.

Och idag var det två veckor sen jag senast gymmade så ja, kan ju säga att gårdagen och förmiddagen inte var jätteroliga va. Så nu har jag vart och tränat i ungefär 40 minuter otroligt lugnt, bara för att slippa ha ont. (Så nu har jag bara mensvärk, men det är en annan ryggsmärta… 😉 )

Varför jag inte tränat sen jag kom hem från Frankrike? Har varit ordentligt förkyld. Har fortfarande en otrevlig hosta som gjorde att jag tog det väldigt piano på träningspasset, så låga vikter som möjligt, och inte alls många reps, och bara ett set per övning. Så många muskler som möjligt, men så lite träning som möjligt. Lagom muskelaktivering för blodgenomströmning i musklerna och för att de skulle vakna så att jag slapp ha ont.

Och nu har jag inte ont.

Väntar bara på att förkylningen ska bli värre, men hellre förkyld och hostig än att ha ont i ryggen. Alla dagar i veckan.

Träningen är min mirakelmedicin

….och den tänker jag aldrig byta bort.

Har ni något sånt där som gör att ni också aldrig kan sluta träna helt? Vet inte om jag skulle våga åka på en längre semester där jag vet att jag inte får röra på mig.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.