Mina bästa börja-gymma-tips på youtube

Hej hej hallå!

Whatcha doin’?

Här sitter jag i ett regnigt Katrineholm, dricker kaffe, har precis stängt ner min c-uppsats och ska nu försöka hitta något gott hemma hos H. Är lite sugen på bananpannkakor, men är inte tillräckligt sugen än. Väntar en liten stund till tror jag.

Idag bjuder jag på filmen jag gjorde förra veckan, en börja-gymma-film där jag ger några av mina tips på hur ni kommer igång med träningen. Har ni några fler tips får ni gärna dela dem!

Vet ni vad jag mer börjat med? Skriva klart min c-uppsats. Lämnade in den i juni och blev (inte så konstigt) inte godkänd, så har nu tagit tag i att göra kompletteringen. Min examinator har gett mig otroligt mycket BRA feedback så vet på ett ungefär exakt vad som ska fixas till för att få den godkänd, vilket känns riktigt bra. Har otrolig ångest över den här, i lördags satt jag och grät i fyra timmar för att jag vill göra den men samtidigt inte alls vill göra den. 

Men nu när jag börjat så känns det ändå lite bättre.

Förutom få klart så mycket som möjligt den här veckan på c-uppsatsen då ska jag:

  • Filma en liknande video som ovan men att komma igång med löpningen (hehe, ni som vet ni vet, ni som inte vet kan kolla här)
  • Gå på Guerilla Office på onsdag.
  • Fixa med min företagsfest – vad jag ska göra nu faktiskt!
  • Träna massor, hade tänkt springa men eftersom himmelen öppnade sig så kanske jag tar löpningen imorgon……..
  • Hitta två till volontärer till Stora Influencerpriset. Kanske är det du?
  • Fixa iordning en lista för vad som ska klaras av innan min GMU-start. Det är faktiskt bara två veckor kvar.

Nu ska jag göra de där bananpannkakorna. Blev väldigt sugen på det när jag började tänka efter hehe. Vad ska du göra i veckan?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.