Min pluggfria helg – dag 1

Hej på er fina ni! Igår lämnade jag ju in min hemska (roliga dock) uppsats, och blev liksom pluggfri. Helt kan jag inte säga, men hyfsat. Har fortfarande grejs att göra, och ja, c-uppsatsen kommer ju inte bli klar snabbare för att jag väntar, men jag bestämde mig för fyra pluggfria dagar, vilket är himla SKÖNT faktiskt.

Dagen började med fix och trix på datorn, som alltid. Jag är nämligen helt inne på att skapa mig en app, för har en ganska bra idé tror jag, men jag… försöker ta reda på hur jag ska göra för bästa sätt. Mina idéer kan jag liksom inte kräva något för (alltså att folk ska betala för appen) och då kan jag inte heller betala någon för appen……… Krångligt. I know. 

Jag var på äventyr! Och mitt äventyr kan jag inte berätta om! 😉

Det jag kan berätta om är att det var väldigt halt på vissa ställen på min cykeltur påväg till hemligheten, så halt så jag ramlade med cykeln! 

Dock inte speciellt hårt, utan landade på knäna och har nu två knän med lite skrapsår… Överlevde väldigt bra tycker jag!

Sen tog jag tag i ett annat ”äventyr.” Att få klart bokföringen.

Jag är mästare på att lägga saker i högar, men igår tog jag mig fyra timmar och tog mina fyra stora högar och satte in allt i pärmar och slängde det som inte behövdes längre.

Högarna var alltså inte bara bokföring, utan de innehöll papper från en anställning jag hade 2015, reklamgrejer jag köpte precis i början av företagsstarten och en 2016-kalender jag fått och inte använt.

Jag är grymt bra på att spara onödiga saker. 

In i bokföringspärmen åkte kanske fem papper totalt. Så det var inte så jobbigt. 😉 Det var mest att se högarna som var hemskt.

Min magiskt goda pasta jag gjorde häromdagen. Pasta kyckling broccoli paprika matlagningsgrädde lök salt peppar thaicurrykrydda.

Såhär glad var jag när alla papper satt på rätt ställen, när bokföringen var klar och när alla siffror stämde.

Avslutade kvällen med träning med laget, eller, jag satt mest och pustade ut, skrattade med de andra som inte heller tränade utan kollade på, och bara njöt av att inte känna stress och ångest över plugget. Livets bästa. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.