Mellandagsupdate – redo för 2018

Tänk, det blev en jul ändå. I år firade vi i Örebro, jag, mamma, pappa och Ebba. Henke var med på ett hörn, och hunden likaså. Kändes rätt lagom med att bara vara närmaste familjen, umgås ju med ungefär 50 personer dygnet runt i Göteborg så varje stund jag får vara med bara några få känns som guld värt.

Att få bara sitta ner, andas, läsa en riktigt bra bok, äta god mat och bara umgås med dem jag tycker om allra mest, ja, det är en bra jul för mig.

Vad gjorde ni på julen?

Fick ni något kul? Jag fick ett fint halsband av H, fina HarryPotterglas av mamma och lite annat fint. Finfint.

Nu däremot börjar jag bli redo att säga hejdå till 2017 och börjar förbereda mig för 2018. Är bland annat med i Doroteas Planeringsmaraton, där första dagen handlar om att reflektera. Helt gratis att vara med så rekommenderar det verkligen!

Tänk vad mycket jag hunnit med under det här året egentligen. Hunnit gå klart sista året på universitetet och ta examen (nästan), har varit i Frankrike, hittat en fin man, gjort klart nästan hela GMUn, haft roliga samarbeten med bland annat Vågengalleriorna, och en hel del annat. Mycket har varit att ta hand om mig själv och förbereda inför GMUn vilket jag ändå känner att jag var så förberedd som jag bara kunde ha varit. Kommer prata mer om GMUn i ett separat inlägg.

Tror att 2018 kommer innehålla en hel del roliga saker under årets gång. Hoppas ni vill följa med på den resan.

Först ska jag dock åka och träna, 2017 är ju inte riktigt klart än. Ser verkligen fram emot att få ordning på träningen igen, och inte ha träningen bara för att överleva vardagen. Under främst första halvan av 2017 var jag ju så stressad så att försöka följa något sånärpå schema gick ju inte alls. Nu känner jag mig i fas och är redo för träningsscheman, träningsmål och en del andra saker. Tror jag ska köra Tough Viking i sommar igen, samma som förra året, då målet får bli att korta tiden förra året med åtminstone 30 minuter. Får se vad det blir för mål exakt.

Nu under kommande dagar ska jag skriva om 2017 och allt som hänt, så förbered er för många lååååånga inlägg.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.