Man ska inte fira med sötsaker…. men jag är ingen man

Angående rubriken är det nu ni ska skratta jättemycket till mitt försök att vara rolig…. 😉

Jag har bara en av tre examinationer för termin 5 på tränarprogrammet kvar.

En av tre är godkänd för den var muntlig och det får vi oftast reda på med en gång. En av tre lämnade jag in dagen innan nyårsafton.

En av tre är kvar. Deadline fredag.

Idag har jag faktiskt gjort en hel del på uppsatsen. Jag har strukturerat det hela, och har skrivit dit två sidor (men tagit bort en sida-ish av material som inte var relevant). Jag har hittat två nya böcker att hänvisa till som är riktigt bra. Jag har gjort en hel del och kommit en bra bit på vägen.

Det jag gör är att jag skriver en träningsplanering för Svenska Landslaget i roller derby. Pust och stön.

Roller derby är visserligen roligt, men det finns en gräns. Ångrar nästan att jag valde den sporten. Nästan.

Det största problemet är, som ni säkert hört mig säga, är att det inte finns forskning på ämnet. Inte en enda skrift. Alltså roller derby och träning. Det finns nada. Knappt ens på hur länge matcherna är, hur långa bouts är i genomsnitt och annat som vore bra att kunna referera till.

Inte en enda grej.

Att äta chokladbollar som belöning är fortfarande inte bra Clara, du får inte försöka smita från det faktumet.

Nej. I know. Men jag vill faktiskt inte leva som jag säger åt mina kunder att göra. Varför? De har andra mål än jag har. Jag äter mest nyttigt, men jag har inte problem med något speciellt. Dricker och äter onyttigt alldeles för ofta, I know, men så fort jag vill sluta med socker så funkar det asbra, det är liksom inget problem.

Ett mål jag inte snackar om så ofta här, men gör in real life, är att jag vill gå upp i muskelmassa. Och det gör jag visserligen av proteiner mest, men allmän energi gör inte så mycket. Chokladbollar kanske bygger biceps, vem vet? Finns det forskning på det? Kanske det jag ska göra c-uppsats på istället? 

Däremot är det aldrig bra att belöna sig själv med sötsaker och tänka så. Aldrig. Inte ens för mig. Skärpning Clara. 😉

 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.