Målen för 2017

Är det något jag är så är det att komma på idéer, sätta mål, planera och tänka ut saker jag vill göra. Eller alltså, inte planera i detalj hur jag ska nå dit, men mer drömplanera, tänka ut och få fler idéer om vad jag vill göra. Så, för 2017 hade jag skrivit upp en miljon olika mål (inte riktigt men många) som jag inte riktigt varit i närheten av, eftersom jag sen efter det börjat jobba med andra saker och fått andra idéer.. Så nu tänkte jag försöka utvärdera alla mina mål och berätta för er vad jag gjort istället!

Businessmål:

Ordna träningsresorEj uppnått.Detta är mer en dröm än ett mål, men en dröm jag tänker ta med mig i framtiden också! Skulle mer än gärna vilja anordna träningsresor, både i Sverige och utanför, åka till något varmt land och träna och bada och ja, allt möjligt. Vore så kul!

Passiv inkomstDelvis: Har gjort en del såna, men inte fått en ordentlig inkomst på detta. Kanske får fixa till det och marknadsföra det bättre under 2018!

Föreläsa: Ej uppnått – för har inte riktigt vetat vad jag velat föreläsa om? Har varken skrivit upp ämne eller plan eller ett varför, så då är det svårt att komma på vad jag ska ha för ämne! 😉  Kanske ska ta tag i det för är ändå kul att prata hehe!

Jobba med Tränarpodden: Check – Har publicerat 13 avsnitt under 2017, vilket är ändå väldigt bra med tanke på att jag inte riktigt haft tid för podden! Hoppas på att få till lika många under 2018!

Lära mig koda: Började!! Men kom inte alls långt! 😉 Började i somras med att läsa barnböcker i kodning och sådär, men sen kom GMUn så hade inte riktigt tid längre. Kanske något jag får ta upp i sommar igen! Gå en börja-koda-kurs? Vill verkligen kunna!

50 000 läsare: Delvis – Nådde halvvägs! Så om jag sätter 100 000 för 2018 borde jag nå 50 000 va?

Skaffa mig frilansuppdrag: Öh. Vet inte ens inom vad jag ville frilansa om. Men har iaf inte gjort det. 😉

Examen: Delvis, har inte själva examen klar, för är inte klar med c-uppsatsen, meeeeeeeen jaja, den kommer någon gång. Får se när jag hittar någon slags motivation.

Ta över världenCheck.

Träningsmål:

Läs här: målen jag satte för 2017

Cykla till Frankrike – nope. Kom inte så långt. Kanske en annan gång!

Vandra någonstansdelvis –  vandrade en hel del här runt Örebro och lite i Katrineholm också. Inte mer än bara några timmar, men ändå gått runt och kikat på naturen. Skulle gärna vilja gå runt och gå på riktiga upptäcksfärder men kanske kommer fler under 2018!

Böja 100kgnope – kommer nog om några år.

Tävla i tyngdlyftning – Nope – bestämde mig för att inte köra på det spåret längre, åtminstone inte under 2017. Fick inte till tyngdlyftningen alls under året. Får se om 2018 kommer innebära tyngdlyftning eller mer bara styrketräning. Inte riktigt tänkt ut vad jag vill träna!

Testa american football  -Nope –  Men VILL! Måste ta tag i det under 2018!!

Dansa mera Nope, men var så sugen på att börja med någon spännande dans! Kanske får gå på massor med olika prova-på-pass och se vad jag gillar! Aldrig riktigt vart en fena på dans men alltid tyckt det vart så roligt så har dansat ändå!

Är det här ett misslyckande?

Inte i mina ögon.

I mina ögon så var inget av det här riktigt något jag planerat och bestämt mig för, mer dröm-mål än riktiga mål. Ska sätta bättre mål och mer tydliga mål under 2018, samtidigt som jag ska sätta upp drömmål också såklart! Det är ju kul och spännande att läsa igenom och se vad som hänt under året.

Nu börjar jag bli redo att lämna 2017 bakom mig och jobba med 2018.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.