Kundundersökning inför 2018

Hej hej hallå!

I och med att det snart är slut på 2017 och 2018 är inkommande så sätter min entreprenörshjärna sig och arbetar stenhårt nu av gammal vana.

Och den vanan börjar klura på vad jag ska göra för att få intäkter under 2018. Jag har en idé som hade varit magiskt bra om ni hade gillat den samt om det fungerar som jag tänker och vill ha det.

Och eftersom jag gillar att börja i fel ände så tänkte jag fråga er vad ni skulle vilja betala för att prenumerera på mig. En summa varje månad för att få lite extra av mig.

Jag tänker att det skulle kunna handla om att du får x antal träningspass i veckan, att du får ha en livesändningsfrågestund med mig varje söndagsförmiddag (när jag har permission såklart, nästan varje helg), eller ja, kanske innebär det uppföljning i träning, någon som tjatar lite på dig eller något helt annat.

Det skulle innebära att du prenumererar på mig online och det skulle innebära att jag på ett lättare och roligare sätt kan börja skapa content som jag faktiskt vill göra. Men såklart i mån av tid av min GU.

Skulle bli enormt tacksam om du vill hjälpa mig komma på vad 2018 ska innebära för Clara Färdiga Gå!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.