Kan den här julimånaden vara min bästa julimånad ever?

Jag tror nästan det. Främst eftersom jag är ”ledig” för första gången sen jag var 17. En ”ledig” sommar. Alltså, inte ledig som att jag inte jobbar och bara latar mig, men sommarn när jag blev 18 (tror jag) jobbade jag hela sommaren och sen dess har ju somrarna sett ut så, förutom sommarn när jag var 20 för då pluggade jag istället i Oxford.

Nu har jag istället en så ledig sommar en företagare kan ha. Allting går väldigt långsamt, allting tar tid, jag gör det som är roligt och jag försöker bara slappna av så mycket jag kan. Umgås med folk jag verkligen tycker om och inte planera så himla mycket.

Bloggar om hälsas julikalender – Update 2.

Här kan ni förövrigt läsa mina första punkter.

2. Spring upp för en backe så många gånger du orkar. 

Jupp. Gjordes i fredags. Jag och Rebecka fick bästa idén, springa upp för kvarntorpstrappan. Dog efter varv två men sprang uppför den tio gånger. Kommer en vlog på det snart tror jag 😉

29. Träna i trappor.

Punkt 29 räknas ju in här med då va. Kvarntorpstrappan. Rekommenderas 😉

32. Ta en promenad/löprunda eller liknande med en vän. 

I lördags tvingade jag med en icke-konst-intresserad vän på en konstrunda i stan. Open Art i Örebro är faktiskt ganska kul. Och vi åt god mat. Så vännen verkade ändå ganska nöjd.

35. Ät en glass/våffla/chokladbit utan att få dåligt samvete.

Alltså, får aldrig dåligt samvete längre. Varför skulle jag få det av något jag äter? Mat är mat, onyttigt är onyttigt. Behöver ju inte äta onyttigt hela tiden men ibland är det helt okej, utan dåligt samvete. Igår åt jag lite av en B&J. Det var gött.

45. Läs en bok du velat läsa länge (eller ett kapitel ur den).

Läste ut (äntligen) en bok i förrgår eller när det var. Så himla seg bok. Eller riktigt bra, men väldigt seg. Fjärde boken i the mortal instruments. Har läst bättre och har läst sämre. Lite för mycket tonåring för en 23åring, börjar väl bli gammal.

46. Gör något som du glömt hur kul det var innan du fyllde 20.

Eftersom det inte var så länge sen jag var 20 och gör ungefär samma saker som mitt 20åriga jag så valde jag att göra en sak som jag inte gjort ordentligt sen jag var typ 10 istället. Och det var att måla. Älskar att måla, så vet inte varför det inte hänt, men ja, nu blev det av. Vill måla en stor tavla till mitt sovrum när jag väl orkar. Kanske blir ett augustiprojekt.

Hur går julikalendern för er? Berätta gärna!

Malin – hälsa mera – har bloggat om sin julikalender.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.