Jag var ute och tränade

Det regnade och det var blåsigt men skam den som ger sig. Körde passet Da Vinci igår och det var ju en pärs att komma igenom. Ganska roligt dock, nya övningar som jag inte kört tidigare. I like.

Bland annat var det en man skulle ha händerna i backen hela tiden och så skulle du ha fötterna så långt ut som möjligt och sen snurra ett varv runt dig själv. Händerna i typ samma position hela tiden. Skitsvårt. Hade varken rörlighet eller motoriken. Får helt enkelt börja köra den övningen, kanske som uppvärmning. Gillar att bemästra övningar.

En annan övning jag börjat bemästra nu är walk in-walk out plank. Stå rakt upp helt vanligt, och sen (antingen raka eller böjda ben) så ska du gå på händerna tills du står i plankan och gärna då händerna lite längre än vad du brukar ha dem i plankan. Den börjar jag kunna riktigt bra nu, men målet är inte ännu uppnått – att kunna lägga över vikten på händerna när jag står med raka ben. Har ett tag kvar på det.

Förövrigt är jag och har semester i Smålandet. Jobb/plugg/semester. Badar och jobbar och pluggar om vartannat. Mest bad och plugg visserligen. Men det är fint det. 

 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.