Imorgon är det dags för tough viking

Och jag är så dåligt förberedd jag kan vara.

Först Frankrike utan att träna och sen jag kom hem har jag varit sjuk. Har fått till några träningspass så att jag sluppit ha ont i ryggen men det är det enda.

Och imorgon är det en och en halv mil (!!!) med massor med förjävliga hinder. Det här kommer alltså inte gå bra alls. Ser ”fram emot” att skriva min racerapport. Hoppas jag inte bryter benen eller något annat.

För ett år sen skrev jag förresten ett inlägg om att jag saknade alla tjejer i FM i deras sociala medier. Såg bara män män män män män överallt. Tänk att jag startade Militärkvinnor ändå, och fick reda på att det visst finns mängder med kvinnor i FM. Faktiskt. Tro det eller ej. Män är väl bättre på att synas och höras. 

Så himla intressant det där.  Märks ju att facebookgruppen där det bara är tjejer behövdes. Det ställs minst en fråga per dag, och då är det ”bara” 500 medlemmar nu. Är så himla glad över att jag fick starta ett sånt här community och att jag får ha ett nära samarbete med Försvarsmakten själva. Vi pratar liksom minst en gång i veckan haha!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.