Get Up Challenge

Hej på er! Hur går det för er? Har ni en bra onsdag? Här kommer lite rungande reklam för Clara Färdiga Gå, mitt företag. 

Många därute av er (inklusive mig) jobbar mycket hemifrån, sitter mycket i soffan, eller i en dålig ställning framför datorn vid ett bord och då är det otroligt viktigt att ta bra pauser.

Bra pauser innebär att ställa sig upp, sträcka på sig, snurra ett varv eller göra något så att du får en bra vilopaus för både kropp och knopp.

Och för att du ska få till det här i ditt liv har jag beslutat mig för att ha en Get Up Challenge nästa vecka, måndag till fredag mellan 8 – 16. En gång varje timme kommer det en påminnelse i facebookgruppen jag skapat. Det kommer läggas ut filmer, texter, bilder och annat som påminner dig att resa på dig samt knep på hur du får till det själv utan mig efter utmaningen är viktig.

Det är otroligt viktigt för din hjärna att ta de pauserna, för att du ska kunna prestera och för att du ska orka hålla koncentrationen hela dagen på det du ska göra.

Gå med i facebookgruppen, swisha 175kr och ha en kul vecka med mig nästa vecka!

Pausgympa helt enkelt. 

Vill du som företagare vara med? Vill du ha en faktura på det här? Maila info@claratoll.se så löser jag det direkt. Kvitto kommer alla få som går med i gruppen via mail när det hela drar igång måndag morgon.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.