En envis dator vs en envis Clara 

I helgen har jag haft ganska många bloggidéer. Har tänkt skriva om julen. Har tänkt skriva om veckan som var på utbildningen. Har tänkt skriva om att jag är på rätt väg psykiskt för jag orkar mer hela tiden. Hade tänkt göra ett träningspass till er idag. Och så vidare. Och så vidare. 

Svårt det där när en verkligen vill blogga men datorn streakar vid minsta ansträngning. Den vägrar göra något som helst komplicerat om en trycker för snabbt och försöker göra flera saker samtidigt. Så imorse när jag försökte läsa mail samtidigt som jag försökte öppna hemsidan så kan ni ju tänka er vad som hände. Skithögen hängde sig. Ett par gånger. 

Därav noll blogginlägg. Därav få bilder. Därav noll kärlek från mig. I am sorry. Har vart hyfsat aktiv idag på instastories så hoppas att det duger åt er! 

Under julledigheten ska jag: 

  1. Skriva klart c-uppsatsen.
  2. Ominstallera min babe. Rensa på skit, ta bort strunt och ba få en hel och ren dator. Snabb som blixten. Först ska jag försöka ba rensa den på skit, ligger otroligt mycket på den stackarn. Men sen får det nog bli en ominstallation. 

Den här bloggarn behöver en bra dator. Speciellt eftersom jag vill jobba ännu mer med Youtube och podden igen, sånt som inte går att lösa med min lille telefon. Vet att Teknifik-Elin har ett magiskt bra inlägg som bara väntar på mig. Vet också att min datatekniker (pappa) säkert vill sätta tänderna i min dator och säga åt mig att ta bort x och y som jag inte ”behöver”. Dock behövs alltid The Sims. 😉 

En ny vecka väntar

Jag sitter på tåget till Gbg för sista veckan innan julledigheten. Tre veckor kvar på min GMU. Efter det börjar befattningsutbildningen. Amfibie skyttesoldat. 

Är jag lika envis som min dator så kommer utbildningen gå hur lätt som helst. Så dålig är min dator.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.