Det var en företagsdag och en bättre fotbollstimme

Klockan är 18.45 och imorse cyklade jag iväg på en företagsdag på Örebro Slott. Det var en företagsdag som i inbjudan lät som att det var för småföretagare men allteftersom dagen gick så var det väl egentligen riktat mot typ politiker och tjänstemän i EU och inte riktigt en sån som mig.

När jag cyklade hem var jag besviken över att jag inte lärt mig mer än att politiker är tråkiga personer (och jag som funderat på att ge mig in i det där). Kom dock på för en timme sen att dagen visst var lärorik, eftersom jag lärt mig att allt som står att det är gratis och för entreprenörer inte alltid är något för mig.

Misstag måste göras, event måste testas och ja, maten var i alla fall god.

Hade först tänkt att göra en rolig vlog på dagen men allteftersom dagen gick så tänkte jag ”näääe” och sen så cyklade jag hem när det var tre föreläsningar kvar. 

Det var visserligen mest de här tjejerna som lockade, träningen skulle ju börja en timme senare när jag cyklade hem, men hade ju kunnat stanna lite längre om det vart kul föreläsningar!

Visst är mina fotbollsbrudar fina? Det var en riktigt BRA träning idag med så mycket skratt och massor med mål och en underbar vilja och ett bra driv att spela fotboll.

Nästa vecka har de sportlov så förhoppningsvis kommer vi kunna ha två timmars lång träning då. Vi får la se va. 😉

Nu är det dags för nästa sak på schemat för den här dagen: träning med rollerderbylaget.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.