Dag tre som helt pluggfri, which I love

Min dag började med en löparrunda inför morgondagens militärmåndag! Har inte sprungit på evigheter, men nu tog jag tag i livet och sprang. Gick hyfsat. Underbart väder.

 

Sen efter löparrundan städade jag och rensade lite i vår lägenhet. Det behövdes, tro mig. 😉 Nu är lägenheten fin och ren och sådär. Fixad liksom.

På eftermiddagen åkte jag till Aspholmen och till lager 157 för att shoppa loss. Jag är ju ingen modebloggare så snygga vanliga kläder är ju inget jag går runt i annars, men kände att jag behövde uppgradera min garderob lite i alla fall. Sex nya tröjor i olika former med sporttema blev det. Tröjan jag har på mig på bilden gillar jag verkligen.

Sen shoppade jag loss på IKEA. Köpte en ny prydnadskudde och en ny filt och en låda att ha under sängen, plus en väldigt onyttig grej ni kanske ser i påsen ovan? Jag ÄLSKAR chokladbollarna från IKEA. Alltså verkligen.

Tänk vilket maffigt företag IKEA är ändå. Helt tagit över världen. Magiskt bra.

När jag kom hem så satte jag mig med datorn och fixade massor med saker. Planerade nästa vecka med zoom-brudarna. Packade upp mina grejer. Sorterade saker som behövdes sorteras. 

Bra dag helt enkelt. Vad har ni gjort i helgen?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.