Dag 51 – så himla många armhävningar

Känns som det är det enda jag tjötar om här…. men det är typ det enda jag har i huvudet. 

I fredags och lördags och söndags så glömde jag göra mina 50 armhävningar så igår på gymmet fick jag göra 200 stycken. Hujeda mig. Överlevde dock. 

Dagens armhävningar gick faktiskt både snabbt och enkelt. Går lättare och lättare för varje dag jag gör det, orkar fler och fler på fötterna vilket är kul. Ska ba få till sådär sjukt snygga armhävningar också, men det kommer väl. Såna där pumpande ni vet. När det bara går på räls och en gör typ 200 på en min. #goals. 

Snart är det åtminstone nyår, tror ni jag klarar alla 50 på fötterna då? 11 dagar och gånger kvar att köra på. Vore helt ok. 

Annars då? Utbildningen flyter på. Blev godkänd i gasmaskutb helt och hållet idag. Vi hade examination i att sätta på oss den på under 9 sekunder och givetvis klarade hela gruppen det utan problem. Nöjd gruppchef. 

Förutom det längtar jag hem. Vi ska snart ha långt juluppehåll och även om utb är rolig så är det ju gött att vara ledig liksom. Så det är liksom högsta motivationen att klara allt nu, att få åka hem och vara ledig på fredag. Ska åka till mor och far och smålandet. Äta god mat och sova på landet. Mysa med hönsen (nej det kommer jag inte) och äta mer god mat. 

Vad har ni för jultraditioner på tal om mat? Vad gör ni på julen? Brukar ni ha finkläder eller fula jultröjor? Äter ni traditionell julmat eller tacos? Spelar ni paketleken? 

Kom på att jag måste skaffa mig ett par tärningar förresten, så vi kan spela det…. men nu är jag jättetrött och ba skriver vad som helst så godnatt vi hörs imorgon, glöm inte att göra era armhävningar och stay safe medans jag lär mig försvara era rättigheter. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.