Dag 45 – åtta timmars närkamp

Var faktiskt väldigt kul, även om det var jobbigt och så. Lärde mig massa nya saker, fick vara fysiskt aktiv och ba röra på mig och slåss lite. 

Och sen efter det försökte jag genomföra 50 armhävningar…. gick inte lika bra som igår… 😉 orkade typ en halv riktig, sen gjorde jag varianten där en lägger ner hela kroppen på marken och sen lyfter upp hela kroppen. Lite fusk kanske men gjorde åtminstone alla reps jag skulle. Har även blivit lite starkare i smala armhävningar. I vintras orkade jag göra typ en halv på knäna, nu orkade jag göra 10 st på raken med ovanstående princip. Nöjd. 

Har ni någon julstämning förresten?

Känns som ALLA är supertaggade på jul i år, förutom jag. Själv är jag bara i vintertankar…… Kanske hade vart annorlunda om vi hade julgardiner och tomtar i fönstret, men är tveksam till att vi får ha sånt. 😉 I helgen är planen julmusik hela helgen och bara fixa massor inför julen, baka och laga god mat och dona och greja. Ska googla upp massa veganska recept och testa lite nytt! 

I år ska vi nämligen fira hemma hos mig och jag gillar verkligen inte all traditonell julmat så tänkte experimentera lite, så vi får utvärdera efteråt. Behöver även åka på julduksjakt på secondhandbutikerna i Öret, det blir ju ingen jul utan en ful julduk! 😉 
Sitter ni på något bra recept får ni gärna säga till och länka det! ♡ och har ni andra julkänsleåtgärder att rekommendera så kommentera här under, så blir jag glad! ♡ godnatt mina fina ♡ 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.