Dag 42 – tala med stängd mun

(En dag sent inlägg, idag är det lördag och permission äntligen 😉 )

Jag återanslöt ju mig till plutonen i onsdags och efter det hände otroligt mycket saker. Vi har vart med om så mycket och fått göra otroligt mycket. 

https://www.instagram.com/p/BcZuVFNlL1i/

Vet inte om det funkar med länkar som jag vill från mobilen men på länken kan ni alltså se när några från plutonen skjuter lys samtidigt som vi försvarar vår förläggning. Kul och svårt! 

Vi var även (äntligen) fått göra hlr-utb, har inte gjort det på två år så uppskattade verkligen en uppfräschning av det. Ska bli bättre på att gå såna utbildningar ofta. Tänk om jag behöver rädda ett liv på riktigt någon gång. 

Sen missade jag ännu ett fyspass pga mina axlar. Har så fruktansvärt ont i dem efter varje gång vi har haft packning på. Vet inte om jag är klen bara, men den där packningen sitter verkligen inte bra. Får ont direkt och sen sitter det i länge. Tänkte försöka ta mig till sjukgymnast så får vi se vad som händer där. 

Någon av er som har problem med axlar pga stridsbälte och packning? Det är alltså inte riktigt musklerna utan det är mer på benen som det skär in och gör ont. 

Annars har vi skrattat mycket, städat mycket, BRAK ibland och ätit godis mellan varven. Efter den här veckan är det fyra ynka veckor kvar på GMUn, sen börjar befattningsutbildningen. 

I helgen är jag kvar i Göteborg, turistar med H. Julklappsshopping incoming. Har ni bra tips på kul julklappar till julklappsspel får ni gärna säga till! 😉 Önskar er alla en fortsatt trevlig helg! ♡

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.