Dag 4 – jag klarade multitestet!!!!

Är så galet nöjd. Men tar dagen från början: 

  1. Fick sova fram till 6.40, nästan utvilad! 😉 
  2. Vi har vikt och vikt och vikt och vikt och vikt kläder utan större resultat. Godkänt för stunden men inte godkänt för framtida visiteringar. 
  3. Pannkakstorsdag!!!!
  4. Älskar för övrigt maten här. Skulle kunna äta i timtal.
  5. Vi har tränat på marschering typ 5 timmar? Kanske bara var två men kändes som en smärre evighet. Men vi går RIKTIGT bra för att ha fått ordentliga instruktioner idag. Vi fick till och med beröm. 
  6. Vi gjorde fystesterna Multitest och Beeptest version Försvarsmakten. Vet ej vad skillnaden är för vanligt Beeptest för har ej genomfört det tidigare… aja.
  7. Multitest fick jag 304 poäng på!!! Så jäkla nöjd. Maxade två övningar, hoppade riktigt högt och gjorde 8 situps mer än max. Fett. Behöver jobba på armhävningarna men gjorde iaf 4 mer än minimum. 
  8. Beeptest gjordes ju även och tydligen (???) finns det uträknat vad Beeptest innebär i maximal syreupptagningsförmåga. Var väldigt tveksam men mitt resultat var exakt vad mitt senaste VO2max var så antar att det är hyfsat säkert! 😉 mådde skit efter och blev 19 på Borg-skalan, ni som vet, ni vet.
  9. Får förresten beröm för att jag ofta är så himla positiv haha. Antar att tre år i gnällbältet inte satt spår ändå. 

Har även fått tillbaka c-uppsatsen, är inte 100%, men nästa inskick ska bli det. 

Saker jag saknar med företags/plugg/semesterliv: kolla instaflödet vid frullen, sova tills jag vaknar av mig själv, gå ut med ”min” hund och få gymträna. Bland annat. 

Vad saknade ni under er grundutbildning? 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.