Dag 36 – överlevde överlevnadsdygnet med nöd och näppe

Hujeda mig.

Att inte få äta något alls på över ett dygn var en pärs. Tror det blev kanske 30 timmar totalt utan mat. Vatten fick vi såklart ungefär obegränsat men ingen mat. Överlevnadsdygnet var rätt jobbigt.

Att ha ont i framsida vader, sovit för dåligt och sen feber på morgonen efter inte ha ätit på hur länge som helst var ju kul. Nu är febern nästan borta men är fortfarande matt. Brukar inte vilja gasa på med Alvedon men för att orka här ibland så behövs det.

Det var ändå rätt kul, och lärorikt. Lärde mig främst hur jag ska tänka, vad jag ska pyssla med och prioritera vid överlevnadssituationer. Gruppbivack var svårt att bygga första gången (ett slags vindskydd) och elden var hopplös att få igång tills vi gjorde exakt som våra befäl sa, därefter gick det superbra hehe. Måste börja lyssna på befälen helt och hållet, de kan ju sina saker uppenbarligen.

Blev väldigt sugen på en idé och ”dröm” jag haft ett tag fram och tillbaka, vilket är att köpa mig en bit skog (gärna med en sjötomt) och sen för hand bygga upp ett kryp in där en kan bo främst sommartid men kanske även vintertid.

Där det inte finns tillgång till el och vatten utan där allt liksom byggs av en själv. Inga färdiga träplankor eller annat en kan behöva för ett hus utan enbart använda material en tillverkat själv.

Fixa iordning ett bra övernattningsställe med ett gott utegym, en bra badplats och en allmänt go och bra plats. En liten undanflykt liksom. Dit jag kan fly om zombieepokalypsen kommer eller något annat händer 😉 

Bäst på överlevnadsdygnet?

Skämt åsido, hade varit rätt kul att ha ett sånt ställe!

Kanske kan ha träningsläger på ett sånt ställe, kanske kan ha grupputvecklingskurser eller något helt annat. Eller bara min hemliga plats dit ingen är välkommen.

Ska nog ta tag i det där.

Någon som har en bit mark över?

Kommer kommentera #givaktochbitihop i helgen när jag har haft tid att läsa allt som sägs. Helt jävla sjukt vad vissa kvinnor i FM fått uppleva, blir helt jävla förbannad faktiskt. Men godnatt nu, dags att sova bort febern. 

Läs mer: halva GMUn avklarad!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.