Dag 3 – det här är inte Milano Fashion Week

Ni hör ju stämningen. 😉 Tänker inte avslöja varför en person sa så som jag skrivit ovan men det var himla kul just då, med tanke på våra M90. 

Dagen började med att ha sovit 2 timmar då. Och frukost, städning, supersågning på vår första visitation. Sen har vi haft en hel del föreläsningar, övat exercise hela dagen och bara allmänt mycket som hänt. Och ändå har det varit en lugn dag. 

Tänkte gå och lägga mig redan nu, ska bara ringa H, men vill bara säga att: 

  • Trivs himla bra med min grupp, de är bra på samarbete, roliga och alla tar ungefär lika mycket initiativ vilket är skönt. Några naturliga ledare, men så har vi också en gruppchef som bestämmer mest. 
  • Har hunnit ladda upp en ny bild på Militärkvinnor på Instagram. Kan tyvärr inte länka pga sitter med telefonen. Är också lite trött. 
  • Har twittrat en del och mina tweets kommer du bland annat hitta på #rekrytToll, kommer bli så kul att gå tillbaka och läsa sen! 
  • Tror jag kommer överleva vecka ett och det är mitt närmsta mål, förutom att överleva närmaste dag, timme, minut eller sekund, beroende på vad vi håller på med.
  • Imorgon blir det fystester, ÄNTLIGEN. Kommer bli svinjobbigt men det är alltid fystester. Det är ju maxtester av ens kapacitet. Ska fråga om de har studier på varför just de testerna de kör är bäst, om de kan motivera. Eller kanske inte 😉 

Sjukt himla galet trött tjej ska nu strax sova, ska ba få lite kärlek ååå. Det behöver rekryt Toll. Vi hörs imorgon. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.