Dag 24 – att ha ett högt stridsvärde

Vet ni? Jag märker att min hjärna börjar anpassa sig och återhämta sig mer och mer. Visserligen jobbig mental påfrestning att vara dagelev MEN ingenting mot att plugga heltid företag heltid två extrajobb två lag osv osv. Kom nämligen på mig själv att fundera över vad jag ska skriva om och SEO-fixa med i helgen. SEO är förenklat sökmotoroptimering, jag hamnar långt upp om ni googlar på något jag skrivit om. Och ni kanske tycker jag är konstig men det tar jag som ett återställningstecken. 

Faktiskt tror jag att min GMU är riktigt galet bra för min mentala återhämtning. Att det är förjävligt fysiskt, ja, det är hanterbart, men psykiskt är det som att ligga och sola hela dagen och få allt serverat i jämförelse med c-uppsatsen. Så mitt mentala stridsvärde ökar mer och mer för varje dag. Vilket är fantastiskt skönt att känna. (Promise att ta det lugnt med hjärnan, men att välja en utb där vi är ute större delen av dygnet är fan riktigt smart av mitt undermedvetna.) 

Vad är då stridsvärde? 

Mellan 1-5 rankar du (eller gruppen) din förmåga att lösa ny uppgift och på ett ungefär ingår det här: 

  • Ditt mående psykiskt 
  • Ditt mående fysiskt (torra strumpor!!!!!!!!) 
  • Dina materiel

1 är katastrof och 5 är på topp. Och min grupp är alltid på topp! 😉 

Skämt åsido. Märker på riktigt hur jag ökar i psykiska måendet. Fysiska är så beroende på om vi är blöta eller inte, men idag så hade vi skalplagg (regnkläderish) på oss hela dagen i spöregnet = torra = högt stridsvärde. 

En annan dag så hade vi inte tid med det samt att vi kastade oss i blöt mark = ganska lågt stridsvärde. Lite smådeppigt. 

Tur att jag går den här utbildningen för att lära känna mig själv. 

Har lärt mig att regnkläder gör att jag mår bättre. 😉 

Godnatt kära läsare ♡ 

One comment

  1. Nyfikna frågor (har noll koll på den här branschen nämligen): Har ni permission varje helg? Får ni extra ledigt i jul? 😉 Är ni ”i tjänst” dygnet runt under veckorna dvs skulle ni kunna bli väckta mitt i natten och utskickade på något? Och valde du Göteborg frivilligt eller var det som på pappa-generationens tid att du bara blev placerad nånstans? 🙂

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.