Dag 13 – FMs mest kränkta pluton

Hujedamig. 😉 

Idag hade vi första dagen efter permission och schemat kändes som att vi skulle ha en otroligt bra och enkel dag men icke. Två träningspass och himla mycket information mördades in i skallen och sen helt plötsligt så slutade vi väldigt tidigt. Så det var ju ganska gott ändå. 

Som att jag ligger i sängen och är redo att sova och kl är halv 10 på kvällen. Typ ingenting. Blir ju nästan normal sömn. 😉 

Jag vet inte, har typ inget att säga idag. Har dock fått en fråga där en anonym person vill ha tips för kommande inryck. Och ja, hur förbereder man sig bäst för det här? 

  • Ut och gå så långt du kan. Gå gärna med vikt på ryggen. Ta det lugnt dock, gå inte om något gör ont.
  • Träna cirkelträning, med och utan vikt. Lägg in lite löpning i det. Idag körde vi ett cirkelpass med benböj, burpees och armhävningar, samt sprang en sträcka. Skitjobbigt.
  • Ställ in dig mentalt på att det blir en stor fysisk förändring men att de är otroligt kompetenta och hjälpsamma, iaf här på säkkomp i Göteborg. Känns alltid som att vi är i trygga händer så fort vi ska träna. 
  • Du behöver inte kunna något sen innan då du blir utbildad i allt, även hur en tvättmaskin fungerar. Däremot är ju vissa saker gött att veta så en har lite försprång. Hade önskat att jag hade mer koll på lite allt möjligt, men det lär en ju sig. Ett tips: se alltid till att sitta bredvid någon som verkar kunna och som får beröm. Det lönar sig. 😉 
  • Försök va positiv till allt som händer. Även om det ösregnar och du fryser galet så lever du, har två ben, och om fem timmar kommer få duscha varmt i en halvtimme. It helps a lot. Ett tanketips: det finns alltid någon i din pluton som har det sämre eller tycker det är jobbigare. Kanske är en konstig tanke men hjälper mig att tänka att jag inte har det sämst…. Haha! 

Nu är kl dags-att-sova. Godnatt ♡ 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.