Dag 10 – äta mat när himmelen öppnat sig

Idag har vi haft en osoft men väldigt kul dag. Började dagen med att kasta oss i leran i skogen för vi skulle öva på att ta skydd mot fienden som ”sköt” på oss (fanns alltså ingen riktig fiende). Sen åt vi mat ute och sen övade vi lite till. Och under hela den tiden så regnade det. 

Och vi var tvungna att sitta under öppen himmel. Inget vind eller regnskydd alls. Bara spöregn. Skönt. 😉 

Har iaf lärt mig att äta mat ute utan att få regnvatten i all mat. Vi får nämligen mat i plastlådor, och en behöver ju faktiskt inte ta av locket mer än hälften, så att hälften av maten fortfarande har skydd. Så istället för att äta en potatismossörja så fick jag ändå bra konsistens på maten genom hela måltiden. 
Små saker som håller humöret uppe när en är helt genomdränkt, helt lerig och vet att det är många många timmar kvar innan en får duscha. 

Nu är det bara två dagar kvar på den här veckan, sen har jag överlevt min andra vecka på GMUn. En vecka i taget. I can do this. 

Vi fick förresten en riktigt bra utb innan, i sjukvård. Det kommer ju byggas på men kändes att det var oerhört kompetent befäl som höll första passet, och kände mig helt plötsligt taggad på att utbilda mig till ambulansSSK igen. Kanske blir det i framtiden. 😉 Om jag orkar börja en till utbildning…. Vi får se! Det blir isf min fjärde eftergymnasiala utbildning….. 

Men nu är det godnatt kära läsare, vi höres imöra. Då blir det säkert något kul. Hoppas det inte regnar hela dagen bara. Adjö! 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.