Att jobba på trekvartsfart och njuta av livet

Just nu har jag en lång workation. Eller… har egentligen haft så sen examensdagen 3e juni, och tänker ha det tills dagarna innan jag rycker in i oktober. Halvjobba, ta en förmiddag ledig, ha en PT-kund där och en PT-kund där. Skriva ett schema en kväll och spela in en youtubefilm en annan.

Igårkväll hade jag en pt-kund till exempel. Underbart väder, lagom varmt, massor med myggor och flugor dock, och bra träningspass med motiverad kund.

Och idag har jag varit på ett utegym med några i laget, fotat lite så ni får se det om ett tag, och nu ska jag sätta mig och skriva på en uppsats som jag vill ha klar.

Jobbar ju som ni vet lite extra i hemvården också, ett pass den här veckan, precis lagom mycket. För nu tar jag hand om mig själv på riktigt. Min kropp visar gång på gång massor med utmattningssymptom, och tänker inte göra annat än att lyssna på dem. Så om ni tycker det tar tid innan jag svarar på mail, lägger ut blogginlägg eller sådär så vet ni varför. Jag har en workation. Jobbar och är ledig. Gör det som är kul.

Att jobba med pt-pass är faktiskt riktigt galet kul.

Igår fick jag veta att jag är riktigt jobbig också hehehehe 😉 

Älskar att jobba med människor. Pusha lite extra. Vara lite jobbig och dryg. Sätta krav på andra. Få dem att utvecklas. Se folk kunna göra saker som de inte kunnat tidigare.

Vara en sån där jävel som säger en till, en till, en till, en till. 

Gillar den kombinationen med att bara ta en halv dag och läsa Godnatt, mr Tom som jag gjorde igår. Vet inte hur många gånger jag läst den men gråter alltid ändå. Finaste bästaste boken jag vet.

Kommer tyvärr inte bli rik på att jobba 20% MEN äsch, yolo. Min hälsa går först. 

Tar ni hand om er själva?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.