Alltså titta vilket drömliv

Saknar saknar saknar verkligen Oxford.

Men har bestämt mig – innan jag rycker in i höst ska jag ta en vecka-ish i England och åka till Oxford och London. En av dagarna jag är där i Oxford ska jag hyra en cykel och bara cykla så långt jag kan längst Themsen.

Åtminstone fyra dagar blir det, behöver en hel dag för shopping, en hel dag för cykling, en dag för att bara mysa i Oxford och en dag för mys i London, kanske två.

Vi hade det verkligen så bra när vi pluggade därborta. Nio månader och massa härliga vänner. Massa god mat (haha om man åt det som inte var brittiskt) och massa härliga träningspass. Bodde i en förort till Oxford (Kidlington eller vad det nu hette) så fick alltid cykla en bit till skolan och centrum och så.

Två/tre dagar i veckan jobbade jag på en bar också, så gaaaaaaaaaaalet kul. Hela stammisgänget där var helt underbart och alla var helt fotbollstokiga och det var så kul under VM (?) när England åkte ur. Sverige hade som vanligt ingen chans men England är väl helt okej? Hela puben blev helt tyst iaf, det var kul.

Är det någon av er som studerat utomlands på en språkskola?

Bilden är förresten ett minne från FB när jag var ute och cyklade långt och upptäckte en gammal ruin längs Themsen. Älskar att båda bilderna på mig ser likadana ut.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.