Allt som händer i mitt liv – en hel del c-uppsatsskrivande va

Hej hej hallå kära vänner. Här bakom datorn sitter en sliten stackars tjej och tänkte berätta för er hur livet är. Som ni vet så prioriterar jag alltid bort bloggen när det är mycket, och nu är det MYCKET. Deadline imorgon på c-uppsats (allt fram till diskussionen ska vara klart) och jag är inte i närheten av att få klart det där. Men så är det, jag har ju prioriterat mycket annat framför skolan den här terminen och det äter jag upp just nu.

Visserligen äter jag just nu på riktigt också hehe. Standard. Äter för det mesta. Älskar mat.

Men på grund av stress och sånt så har jag blivit sjuk igen. Febern gillar att hoppa på mig när jag är som mest stressad. Inte så konstigt, jag får skylla mig själv och så. Det är nog bara på twitter och instastory som en iaf ser mig ofta, alla andra medier försöker jag inte använda alls.

Stress gör mig sjuk, mitt immunförsvar är nog på botten efter den här terminen. Oh well. I sommar ska jag fokusera på mig själv. Och dit är det förhoppningsvis bara tre veckor. Det beror på hur plugget går och om jag får godkänt. Antagligen inte.

Andra saker som en borde tänkt igenom: inte tacka ja till att köra Tough Viking eller annat jobb.

Sånt är kul men sånt funkar inte uppenbarligen. Har ett jobbprojekt nu torsdag/fredag som jag ska pyssla med (som tur är så är det efter min deadline, hade ändå tänkt vara pluggledig i helgen, och det här jobbeventet är SÅ KUL så kommer må riktigt bra av det).

Skulle ju kört Tough Viking i lördags, men hade ont i halsen på fredagen när jag åkte till Stockholm på fredagskvällen och på lördagen när jag vaknade så pang. Febern. Eller visserligen, sov inget efter kl 3, då var det feberfrossan. Åkte istället hem vid 9 redan, och bästa Wilda fick göra loppet själv tyvärr. Sen sov jag hela lördagen och febern var borta till kvällen (snabbaste feberrycket iaf). På söndagen och igår och idag = plugg plugg plugg. Ingen träning, bara plugg.

Nu har jag paus på några timmar, ska iväg och köra två st gruppträningspass! Det ska ändå bli kul. Varmt börjar det bli ute, äntligen!

Efter min deadline imorgon så kommer det såklart lugna ner sig lite. Så gruppträningen på torsdag kommer bli av, och så kommer jag lägga ut ett event om gruppträning på fredag där vi samlar in pengar till en lokal välgörenhetsorganisation! Förra gången blev superlyckad, hoppas att denna också blir det!

Ni ser – jag har fortfarande superdupermycket motivation för företaget. Alldeles underbart. Längtar verkligen tills skolan är slut och allt är godkänt så jag kan jobba med företaget på heltid. Det ska bli så UNDERBART!!!!!!

Nu ska jag sitta och stirra ut i min soffa i en halvtimme innan jag ska cykla iväg. Ni vet, mentala pauser. Dricka en kopp te kanske. Livets goda. 

Hoppas ni inte saknar mig för mycket finaste bloggläsare. Ni ska veta att jag saknar er. Saknar att få skriva alla tankar här och hjälpa er med olika träningssaker och sånt. Saknar allt.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.