Alla mina träningsfavoriter

Favoriten i hörlurarna – Jag lyssnar ju inte på musik eller ngt när jag tränar på gymmet, för sladdar är mest i vägen, men påväg till gymmet eller när jag får för mig att springa så är det oftast en podd eller två. Träningspodden, fredagspodden eller Josefine&Vanja är tre favoriter. 

Favoritövning i gymmet – Vadå, får man inte välja två?? Hur ska jag kunna välja av stöt eller ryck? 😉 Tror det blir stöt, nu när ni tvingar mig.

Favoritdryck under träning – Vatten, vatten, bara vanligt vatten.

Favoritpass på gymmet – Alla pass där jag får känna mig stark. Them I love.

Favoritfärg på träningskläderna – gillar nog mina svarta och mina militärgröna träningskläder. Och gråa. Och min nya mörkröda tröja. Och…

Favorit pre workout – Använder inte kosttillskott, men min preworkout för att verkligen peppa igång mig är att lyssna på den här låten påväg till gymmet. Dörr till dörr tar ungefär så lång tid som den låten tar. 😉 

Favorit post workout – Som sagt, ingen kosttillskott, men mat. All mat. Måste jag välja? 😉

Favorit stretchövning – Åh, min favorit just nu är den här. Vet inte hur stretchig den är, men det är en allmänt bra övning för det mesta.

Favorit träningsredskap – Skivstången. Tränar jag någonsin med något annat?

Favoritgym – Örebro KK. Världens bästa gym. Mycket muskler, mycket svett och många som tar i och jobbar för att de ska bli sina starkaste jag. Det gillar jag.

Tack Anna för en bra lista, tack för pepp igår och tack till alla er som läser min blogg dagligen. <3 Ni är bäst. Dela gärna med er av vilka era favoriter är! 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.