Alla mina träningsböcker

Det är visserligen inte SÅ många på bilden här, men träningsböcker är något som jag inser att jag samlat på mig en hel del under mina snart tre år i Örebro. I sommar är mitt tredje år på Tränarprogrammet slut och ja, det är en hel del kursböcker jag köpt, och en hel del annat.

Böcker som handlar om träning, böcker som handlar om hur du ska träna och hur jag ska planera för mina idrottare. 

Böcker som handlar om fysisk utveckling, böcker som handlar om skitmat och böcker som handlar om att spela på bästa fot. 

Jag funderar på att dra igång ett review-projekt av mina böcker, där jag läser och förklarar vad böckerna handlar om – på youtube.

Som ni säkert märkt så vill jag ju fylla min youtubekanal med massa roliga saker, och tänker att det här kanske är hyfsat kul ändå, eller vad säger ni? 😉 Vore verkligen grymt om min youtubekanal ville gå över 100 prenumeranter!

Andra tankar på youtuben är att prova massa träningsappar och träningsprogram, och då visa upp det på youtuben, och en massa annat.

Vilka slags böcker är ni intresserade av då? Faktaböcker? Rena träningsprogramsböcker? Allmänna konstiga böcker vi köpt genom utbildningen som jag aldrig öppnat? 😉 Tyck gärna till!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.