Snart kommer min första webbkurs!

clara

Min webbkurs släpps på måndag!!!

Det är lite läskigt, och VÄLDIGT KUL! Äntligen! Har jobbat med den här ett bra tag, och har varit så taggad så länge, och helt plötsligt insåg jag att det bara är fyra dagar kvar!

Kursen kommer rikta sig mot alla er som vill komma igång med träningen, men som inte vet hur. Till er som inte har tid, till er som inte orkar, till alla er därute som bara behöver träna. Den kommer kosta 600kr och kommer vara en fyra-veckors kurs. Lite som ett allmänt träningsschema, med kostutmaningar. Det kommer vara frågor om din målsättning, det kommer vara vardagsträningstips, det kommer vara allt ni behöver för att börja träna.

Klockan 14 den 10e oktober.

Ta din telefon. Ställ ett larm på måndag, kl 14. Gå in här då. Och köp kursen. Nu. Vill du istället ha ett release-mail? Anmäl dig till det genom att maila info@claratoll.se så får du förhandsinformation! 

Variant på armhävning

Varje övning kommer ha tydliga instruktioner, som GIFen här ovan, så att ni verkligen hänger med på vad ni ska göra. För varje vecka kommer du göra två konditionspass och två styrkepass. Varje pass ligger på ungefär en halvtimmes arbete, och passar perfekt att göra på lunchpaus eller kvällen, eller när det passar dig att träna. Syftet med hela kursen är att komma igång med träningen, och att ja, men få igång vardagsmotionen. Se hur lätt det faktiskt är att träna, även om ni inte tror det. Köp kursen och prova.

Vad du kommer behöva för att genomföra kursen? Träningsskor för utomhusbruk och träningskläder. Styrkepassen går att göra både inne och ute, konditionspassen likaså, men konditionspassen görs helst utomhus.

Jag är jättenervös, men hoppas verkligen att ni kommer tycka om den! 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.