Veckans träningsutmaning!

Ni har väl inte missat veckans träningsutmaning? Fem minuters köttiga bänkdips vill jag att ni kör, dela upp det om ni vill, men totalt fem minuter innan veckan är slut!

Mitt träningspass igår gick riktigt bra! Det var tungt som bara den, men hjärnan och jag samarbetade grymt bra, och vikterna kom över huvudet precis som de skulle. I det schemat jag har så har jag bara två lyftarpass i veckan, men nu under sommaren delar jag upp passen så jag bara kör halva passen (eftersom passen tar ungefär två timmar att genomföra), men igår körde jag hela och avslutade med lite tunga frontböj. Det var redigt svettigt, men ja, idag känns det härligt i benen.

Snart är det dags för ännu ett lyftarpass, men tror inte jag kommer köra hela passet som igår, utan delar nog upp det. Sen ska jag göra massor med core-övningar tänkte jag. Behöver bygga upp min core mer, vill man vara stark så får man allt träna det också.

Den här videon lade jag upp för ett tag sen på min fb-sida, de här övningarna kanske jag ska köra ikväll? Ah, vi får se! Om jag kommer ihåg ska jag filma, så att ni får se och köra samma sak! 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.