Välkommen in i sjukstugan

Jag blir inte ofta sjuk. Det kan ni säkert hålla med om. Men NÄR jag blir sjuk så blir jag dödssjuk och kan inte fungera normalt och vill bara vara ensam i sängen hela dagen lång. Och därför har jag inte uppdaterat på några dagar, men nu är jag åtminstone på benen. Behöver alltid en till dag när jag väl blivit frisk för att återhämta mig, och idag är den dagen.

Först hade jag tänkt dela med mig av några bilder på hur kul det är att vara sjuk om man heter Clara, men så ändrade jag mig, det kanske inte är superkul att se ändå. Istället delar jag med mig av den här filmen på Clara Henry som testar rullskridskor.

Ni får hålla ut, det är svårt att peppa någon till att träna när en själv är sjuk. Återkommer när det har bättrats på här. Så länge ska jag se klart House of Cards säsong ett som jag började på igår och eventuellt packa upp någon låda till.. Flyttade ju i söndags och sen blev jag pang-sjuk. Party-dag helt enkelt. Ska iväg på ett ärende nu och efter det ska jag köpa den största ben&jerryn som tröst.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.