Träningsrevolutionen – världens bästa träningsgrupp!

träningsrevolutionen

Idag är jag ganska partisk, men det är så jag fungerar. Jag vill att ni går med i världens bästa facebookgrupp – träningsrevolutionen.

Gruppen är under uppbyggnad, så var med när den växer! Vi har olika teman olika dagar (har tänkt ha fler teman, men det kommer, det kommer), och all träning peppas och uppskattas! Idag är exempelvis en utmaningsdag, där utmaningen är att stå i plankan! Den som vinner får äran att välja utmaning till nästa vecka! 😉 Just nu är det bara jag som tävlat, så vill ni ha en lätt vinst, så är det bara att gå in där. 

Eveliina och jag leder gruppen, och hon vill att vi ska reflektera över veckan varje söndag, och berätta om något hälsosamt vi gjorde för oss själva. Kanske lagade god mat (nyttig då såklart), tog en långpromenad, körde ett bra träningspass eller tog en vilodag. Allt är ju olika, beroende på vart en är i livet.

Gruppen ska passa de som mig, som tränar oftare än jag vilar, samtidigt som den ska passa den som vilar oftare än personen tränar. Så gå med och inspireras! Dela gärna dina träningsbilder och tips och råd och allt möjligt som har med träning att göra! Varmt välkommen in i värmen!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.