Träna för en annan mamma

en annan mamma

På söndag, mina vänner, håll i hatten, då får ni träna för en annan mamma!

Ni vet väl om att det är mors dag? Och vad passar inte bättre att ta med er mamma på ett grymt och svettigt träningspass?

Och om ni inte har er mamma med er längre, eller inte kommer träffa henne av andra anledningar, ja då får ni, som jag, träna för en annan mamma! Min mor bor alldeles för långt bort (vilket är ganska skönt ibland), så kommer inte träffa henne på söndag…. Så därför kommer jag träna för en annan mamma!

Och det ska väl du också göra, eller hur? 😉

Vi ses i stadsparken kl 18 på söndag, ta med minst 30 kr för att köpa ett armband och stötta kvinnohuset i Örebro! Genom deras kampanj en annan mamma så kan du köpa armband för minst 30 kr, alla pengar går till Kvinnohuset i Örebro som jobbar för att skapa en säkrare vardag för utsatta kvinnor, typ som att hjälpa dem med saker en behöver i vardagen när en tvingas flytta till en ny adress. Det går självklart bra att köpa fler armband och det går också bra att betala mer för ett armband om en vill.

Anmälan sker till info@claratoll.se, meddela innan fredag för att vara säker på att få armband, annars kanske de tar slut! 😉

Mer information hittar ni här i eventet.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.