Nu är jag tillbaka på ÖKK och vill aldrig mer ha uppehåll

ökk

So, babes. Im back. Back on track. Back on the flak. Tillbaka på flaket för att lyfta lite skrot. Och det var världens bästa grej. Vad tycker ni om min nya vattenflaskis jag köpte idag?

Om hur passet gick? Väldigt bra för att inte ha lyft vikter över huvudet på ca sex veckor. Introduktion och sjukdom har tagit sin tid och jag har velat bli frisk på riktigt, så har ”vilat” och ”vilat”, så nu är jag frisk. 😉

Vad jag gjorde idag? X antal set ryck. Mycket drag och många ryck från höft och knän och några från golvet. Gick sådär. Gick bättre än jag trodde. Mest händerna som gör ont nu eftersom de inte riktigt är vana vid att hålla ett så ”krampaktigt” grepp om stången. Men det är en ganska go känsla ändå.

ökk clara

Här på bilden ser ni kanske att jag står lite snett, men jag håller på att backa ut ur ställningen, så thats why. Sen körde jag lite lätta frontböjisar och tio tvåor i chinsmaskinen. Det är något jag tror jag ska börja träna mer på, för vill verkligen kunna göra chins. Och man blir bara bättre på något om man övar på det. 😉

Äntligen var jag tillbaka.

Äntligen fick jag svettas med mina svettisar. Gymhomies. Tyngdlyftarpooolare. Vet inte vad jag ska kalla dem… Vad tycker ni?

Började skriva det här inlägget när Växjö-Skellefteå stod två-två, men nu vann Skellefteå i förlängningen så blev helt plötsligt väldigt opepp på att fortsätta skriva. Ni vet, är liksom inte kul. Här bjuder jag på en GIF åtminstone,  och så tycker jag ni ska följa mig på snapchat. Ni hittar mig där på claratollOtroligt jämn match men tycker det hade vart bättre om VI vann. Aja. Nästa gång.

Clara ökk

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.