Sockerfria pannkakor – och världens tjockaste

Sockerfria pannkakor

So, I made some pancakes. Världens tjockaste pannkakor blev det. Tog för mycket ägg, för lite mjölk och lagom mängd mjöl och salt då. De blev lite tjockare än jag tänkt…. 😉

Men så gott med äpple och hallon till! Vad brukar ni ha på pannkakor? Jag brukar vanligtvis ha socker/nutella/grädde/hallon/sylt eller något sånt, men eftersom jag ska försöka fortsätta vara sockerfri så tänkte jag att jag gör sockerfria pannkakor.

sockerfria pannkakor sockerfria pannkakor

Är ni bra på att följa recept?

Det är  verkligen inte mitt starkaste drag. Hittar alltid på lite random recept och bara freestylar oftast. Ibland blir det guld, ibland blir det katastrof-äckligt.

Jag vet inte vad det är med mig, men jag gillar liksom inte att göra saker som andra har bestämt att jag ska göra. Baka bröd eller kakor fungerar, men det är liksom inte någon höjdare ändå. Kanske därför jag borde vara entreprenör hela livet, för att jag är bättre på att följa mina egna vägar och tankar. 😉

Dock vet jag inte om det är bra att alltid tänka så, men så har det blivit i min matlagning och det kommer nog aldrig ändras. Den enda gången jag kommer på nu att jag verkligen gillar att någon annan bestämmer är när jag är SUPERTRÖTT men ändå vill träna, och mina tränare är på gymmet och kan säga ”gör det här och gå hem sen.” Då är det faktiskt väldigt skönt. Men det är nog bara då.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.