Pride Scrimmage

Bild av Tom Isaksson https://www.facebook.com/tom.isaksson.505/media_set?set=a.581853318630431.1073741869.100004173043806&type=3&pnref=story
Bild av Tom Isaksson 

Nu är det snart dags igen! Sommaren är snart över och det är dags att kicka igång med träningar inför hösten! Först och främst har vi dock två härliga scrimmage coming right up! Scrimmage betyder träningsmatcher ungefär, alltså inofficiella matcher.

I samband med Pridefirandet på lördag så har vi då två scrimmages, som är med fri entré! Vi kommer spela i Mellringehallen, där det finns uppmålade linjer för oss! Fantastiskt, eller hur! Här är facebookeventet, så gå in och läs mer där!

Ett scrimmage kl 10.30 och det andra är kl 13. Eftersom det är pridetema får du gärna ha massor med glitter på dig och go all in! Vår klack (slaktarklacken) hoppas jag verkligen rockar pride totalt! 😉

Bild tagen av Tom Isaksson
Bild tagen av Tom Isaksson

Det ska verkligen bli skönt att börja allt som är höstigt igen. Ni vet, rutiner, saker som händer varje vecka och som får en att må bra. Laget mitt får mig att må bra, rutiner får mig att må bra och höst får mig att må bra. Längtar verkligen. 

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.