Pop-up store i Långhuset!

Massage med clara

Idag har varit en bra dag! Först hade vi en morgonföreläsning och så pluggade jag en kortis, innan det var dags för drivhusets pop-up store! Jag tog med mig min lilla massagebänk (tack Emelie för bästa bänken!!) och stod där precis utanför Krakarestaurangen och masserade människorna som gick förbi (som vågade) i ungefär fem minuter mot att de skulle gilla min facebooksida! Det verkade vara en fair deal enligt studenterna som gick förbi, och jag måste masserat över 30 personer idag!

Förutom jag och min massage så stod Erika där, killarna bakom better studies och en hel del andra entreprenörer! Vi fick prova kimchi, vilket var väldigt speciellt men gott!!

Massage med clara

Så välkomna alla ni studenter som började följa sidan idag, så roligt verkligen! Nu är det bara hårt arbete från min sida att ni ska vilja fortsätta följa och berätta om era vänner att jag finns och så vidare… 😉 Men det löser sig!

Massage med clara

Dan (i rutig skjorta), tjejerna ovan och Kersti (bilden unden), är tre av alla nöjda kunder jag hade idag.

Massage med clara

Summa summarum: Trötta händer efter alla massager, likaså käkarna efter alla leenden. Själen är glad för nådde mitt mål med dagen och så även företaget (alltså att det är på topp!). Så tacksam för att Drivhuset skapar såna här chanser för oss företagare! Så roligt verkligen!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.