Pokemon Go – trendigaste träningen just nu

pokemon go

Pokemon Go är den roligaste träningen just nu.

Ni HAR väl inte missat Pokemon Go? Det är ett nytt mobilspel som har tagit över världen, även om det ännu inte har släppts överallt. Lite längre ner i inlägget beskriver jag hur man laddar ner spelet! Det ryktas om att det släpps på söndag, men jag har laddat ner det redan nu… 😉

Jag har inte förstått ALLT ännu, men det som det hittills har gått ut på är att man ska gå runt utomhus med sin telefon, för lite varsomhelst finns det pokemon gömda. Alltså: du måste röra på dig för att hitta dem. 

Förstår ni vilken grej??? Träning + lek = AMAZING!

Källa: snapchat stories
Källa: snapchat stories

När man har kommit upp i nivåer så kommer man även kunna slåss om alla pokemongym som finns utsatta, tillsammans med de som är i samma lag som en själv. På jobbet är vi i det blåa teamet; Mystique, så gå med i det tycker jag! 😉 Finns även gult och rött om jag minns rätt, även om jag inte sett några gula gym ännu.

För att kunna försvara gymmen behöver du alltså vara vid gymmet, så du behöver alltså ta dig dit. Utomhus.

Ladda ner för android. För Iphone, klicka här. Vet dock inte om det går för Iphone, verkar vara krångligt att ladda ner i telefoner som inte godkänner nedladdningar förutom app store.

För föräldrar:

Grym sommaraktivitet med dina barn! Det som behövs är en mobiltelefon och sen är ni sysselsatta i timmar (om ni är lika nördiga som jag). Tips: ladda telefonen, appen suger batteri eftersom ni måste använda google maps till appen. Barnen vill spela datorspel och du vill att de ska vara ute… Nu får ni båda som ni vill… samtidigt! 😉

För chefer:

Kan vara en idé att börja undersöka varför dina anställda går runt på kontoret och jublar lite random när de glor ner i sin telefon…. Visst, det är inte bra att sitta  med telefonen hela tiden när det jobbas, MEN tänk på att människor presterar bättre om de får ta regelbundna pauser där de får röra sig i några minuter, vilket är ungefär lagom tid för att hitta någon pokemon… 😉

För kompisgänget:

Dra ihop ett gäng och gå på pokemonjakt! Gå till ett gym och försvara det ihop, eller försök ta över ett annat. Umgås med dina vänner samtidigt som ni tränar, fastän ni inte märker det.

OBS:

Det här spelet kommer innebära att du VILL röra på dig, även om du inte annars vill. Och har du otur träffar du på andra som spelar samma sak som du. Kanske får du till och med nya vänner.

One comment

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.