nu ska jag börja springa

wp-1465400078061.jpg

Eller…. inte. 😉

Fick hem det här på posten idag, har börjat prenumerera på en hälso&träningstidning, så då fick jag en härlig tvål, boken från Lofsan och Jessica Almenäs och ett par rosa hörlurar. I like a lot! Hoppas det är bra ljud i lurarna… 😉

Kanske borde jag börja springa. Är ganska sugen på det och behöver ha lite löparvana för Action Run jag ska köra i augusti. Men alltså… Jag tycker verkligen det är långtråkigt. Eller om jag säger såhär: det är roligare att lyfta tungt än att springa.

TITTA HÄR DÅ! Nu är det officiellt! I sommar nu kommer jag träna gruppträningspass hos Bra Kropp, ett Örebroföretag som tränar mammor efter graviditet och som tränar exempelvis Bootcamp, det som vi då tränar nu i sommar. I höst blir det mer träning, mer specifikt, vilket ska bli riktigt kul! I tisdags körde vi första passet och ja, jag var nöjd i alla fall.. De andra såg mest trötta ut, men ganska nöjda också! 😉 De kommer få svettas nu i några veckor med mig, superkul!

Mina gruppträningspass kommer fortsätta på söndagarna, nästa blir den 19e juni. Då ses vi i stadsparken och svettas i den (förhoppningsvis) ihållande sommarvärmen. I höst har jag tänkt dra igång fler pass, med fokus på olika muskelgrupper, olika träningssätt och så vidare. Jag vill börja med fler nybörjargrupper, som exempelvis en löpargrupp.

Är det några av er Örebroare som är sugna på att dra ihop en löpträningsgrupp? Jag tycker själv det är roligast om en har sällskap, att springa ensam är ju dötråkigt… 😉 Vore kul att ha några att träna intervaller med, att träna distans och peppa varandra. Jag tänker en grupp för nybörjare, en gång i veckan. Inget avancerat, utan bara för att ha roligt tillsammans. Hör av dig till info@claratoll.se, så kanske vi fixar något sånt.

Annars då? Nu ska jag iväg och träna, ikväll är det sista träningen med laget för säsongen och imorgon är jag ledig från jobbet på hemtjänsten. Det är skönt att ha kommit igång med det jobbet innan semestern drar igång, för nu börjar jag ha koll på allt, innan alla andra vikarier kommer! Imorgon ska jag skriva klart två scheman, har fått tre nya kunder som beställt träningsprogram, vilket är sååå kul! Hoppas de kommer trivas hos mig 🙂 Jag hoppas ni får en fortsatt underbar vecka!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.