Myspepp med drivhuset

drivhuset

Igårkväll träffades jag och tre av drivhusambassadörerna för en myskväll på Creative House. Vi pratade business, delade erfarenheter och bara pratade allmänt kring livet. Ganska häftigt ändå att vi fyra som alla fyra är i olika branscher, kan ge varandra råd, idéer och feedback.

Först har vi Duniani, som Erika driver. Hon gör miljökassar – som ska stoppa plastanvändningen. Kassarna är miljövänliga och när du köper en påse bidrar du till hennes miljöprojekt i Tanzania.

Näst ut är SF kommunikation som drivs av Semir. Kreativa lösningar för företag som inte riktigt har tid, råd eller kunskap om sociala medier, hemsidor och allt det där ni vet. Kolla in hemsidan han har!

Skuggkatten är sista företaget som var med på kvällen, och det driver Sphinx. Kan först tänkas att det är ett helt vanligt te-företag, men inte alls. Hon gör teer baserat på känsla. Så är du en företagare som vill ha ett specifikt te till ert företag, så är det henne ni ska kontakta.

drivhuset

Vi pratade företagande, åt massor med gottigt, och vi bara umgicks. Pratade framtid, utmanade varandra att berätta om framtida mål och planer. Så inspirerande att få prata med alla dem, ser fram emot nästa träff vi har!

Jag tycker det är otroligt värdefullt att omge mig av såna människor, såna som också brinner för något, någon som strävar framåt och vill göra sitt. Även om vi är i helt olika branscher så peppar vi ändå varandra och kan tala om motgångar, vilket känns riktigt bra.

Så tack för kvällen fina ni!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.