Morgonträning

träna med clara färdiga gå

God förmiddag! Idag har jag redan hunnit köra ett pt-pass, nu ska jag snart hålla i nummer två och i eftermiddag kommer pass nummer tre. Måste säga att det här är det roligaste i företaget, när en får träffa kunderna direkt, istället för att bara köra träningsscheman…

Anna som jag tränar här är en av två deltagare i åttaveckorsutmaningen, och idag spelade vi in sista avsnittet, vecka åtta. Nästa vecka är det tävlingsdags. Det känns lite tråkigt att det faktiskt snart är slut, att jag snart inte kommer få träffa varken Lars eller Anna regelbundet (om de inte bokar upp egna pt-pass hint-hint 😉 ).

Här är klippet från förra veckans träning (klicka dig in på inlägget för att se), där det lyckades börja regna precis innan jag skulle träna Lars, men var sol när jag tränade Anna…. Det här vädret i den här staden alltså! 😉 Och ännu värre; vinden. Att en kan cykla åt ett håll med sjuk motvind och möta någon som cyklar åt andra hållet med lika mycket motvind… Imponerande!

Imorgon är vår sista seriespelsmatch för det här året…. Kommer ni?

Nu står nästa kund och kollar på mig så jag får väl stänga av datorn och köra igång, får köra extra hårt med henne idag… 😉 Ha en bra helg kära läsare!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.