Missmatchande träningskläder, Växjö Lakers sämsta match (?) och en massa honungsburkar

tränar skogen tjureda

Hej på er! Här kommer en lägesuppdatering från mig. Det är ju höst helt plöstligt i landet, efter en lång och skön(?) sommar, så har verkligen hösten satt sig in i kroppen nu känns det som. Jag har lite ”lov” från skolan, vilket innebär att jag bara inte har några lektioner….. så jag tog bästa tåg hem till mina föräldrar för att få lata mig lite hos dem!

Igår var jag ute på promenad i det härliga regnet… 😉 Som ni ser på bilden ovan finns det inga moderegler på landet! Röda regnbyxor, rosa skor och en svart jacka med rosa detaljer, plus en ljusblå halsduk och gröna hörlurar. Ibland är det skönt att jag inte är en modebloggare. 

clara tränar

Hiskeligt fint var det, även om jag själv inte var mitt vackraste jag. 😉 Men vad gör det om hundra år?

clara tränar

Samma jag – lite andra kläder – i ett mindre regnigt väder.

Jag drog ut på eftermiddagen och körde ett svettigt pass i skogen också, med burpees, utfall, upphopp och väldigt lång planka. Skönt men fruktansvärt jobbigt.

Växjö lakers Växjö lakers

På kvällen igår tog jag mig in till stan för att träffa min fina vän Clara (ja, vi heter samma sak), och framförallt att gå på Växjö Lakers. Senast jag var i Vida Arena var flera år sen, så det var dags igår. Tyvärr spelade de verkligen en värdelös match, det var en riktigt tråkig match att se. Lakers kommer behöva steppa upp lite om de vill slåss om finalplatser det här året.

Det behövs någon som tar i, någon som leder och framförallt någon som skjuter. Även om det inte blir mål så behövs det försökas göra mål. Igår var det knappt några försök alls. Tyvärr.

honung roller derby

Nu är det dock en ny dag och idag har jag mest fixat med att laga mat och fixa honung inför turneringen i Örebro i november. Mina föräldrar bor ju på landet, som ni kanske förstått nu, och de har finfina bin… Vilket gör att de har massor med honom.

Så till turneringen i november kommer ni hitta Roller Der-bi honung till salu, där ca alla pengar går till ÖRD. Så himla kul grej tycker jag!

Jag har även hunnit plugga och fixa lite med företaget, men framförallt tagit det lugnt och bara latat mig, och inte fixat så himla mycket. Bara vara, ni vet, sånt som en behöver göra ibland. Nu ska vi till stan och shoppa! Adios amigos!

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.