Att försöka göra en marknadsundersökning sexig

Clara

Shoppingtur på stan resulterade i en mycket lättare plånbok och en hel del nytt till garderoben som jag behövde (nästan iaf). En ny snygg klänning jag tror det blir på nyår (det som var planen), två nya sportBHar (det jag faktiskt behövde), ett nytt paraply (det regnade faktiskt) och ett linne (behövs alltid).

Ebba

Snyggsystern var med såklart. Hon köpte saker med mitt kort ( 🙁 ) vilket var hennes julklapp…. Det sved lite extra, men hon är nöjd nu med sin julklapp och jag med för att…..

20161226_155540.jpg

… jag hittade världens snyggaste necessär på HM.

Alltså verkligen. Ser ni att den till och med matchar mina naglar? Jag kan inte erkänna att jag är någon som slaviskt följer modet, utan jag är väl mer en som bara köper det som är bekvämt, eller saker som är i guld. 

På tal om mode, så har jag jeans på mig idag. Vet ni hur konstigt det är? Det tar liksom emot i vissa rörelser, allt går inte att göra….

Nu hade jag planerat att jag skulle plugga, så därför tänkte jag fråga om du vill göra min marknadsundersökning härunder. Som det står därnere vill jag att du tänker på det mesta. Inget är rätt, inget är fel. Allt är super. Gärna företaget, gärna bloggen, gärna youtube. Vad tycker du?

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.