Personbästa i marklyft

I torsdags var jag stark. Riktigt stark. Tre kilos ökning i marklyft, ja, jag var nöjd. 😉 Ber om ursäkt för hur formen ser ut, men i ett personbästaförsök är det ändå okej att ha en liten böj på ryggen, den ser ändå inte för hemsk ut.

Och med tanke på hur trött jag var och hur seg jag var så är jag ändå nöjd med mina tre kilos ökning. Nästa personbästa i marklyftet ska jag sätta på min födelsedag. Hade i vintras satt målet på 150kg i marklyft tills att året är slut, men vet inte om det kommer att gå riktigt… Jag ska träna mer specifika marklyft är tanken, speciellt under sommaren, får se vad jag kan bygga upp. Målet på min födelsedag (om en månad) är 125, men vill gärna komma upp på 130, bara för att.

Varför jag kör obältat? För att jag behöver och vill vara så pass stark i bålen, för att inte behöva ha bälte. I roller derbyn använder jag inte bälte, och just nu är det väl det jag tränar för. Att bli bra på att rulla. Kanske kommer jag prova på bälte, men känns lite ballare att lyfta 123 kg raw.

Förra sommaren gjorde jag 100kg i marklyft. Denna sommaren gör jag 130. Dock ytterst tveksamt att jag kan göra en ökning på 30kg till, till nästa sommar.

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.